A hét kérdése – Kedvenc hely III. rész

Továbbra sem fejeztem be, hiszen van még 2 “kontinens” amelynek legszebb helyére kíváncsi vagyok. A helyszín még mindig Azeroth, és a kontinens a Sundering után északra került terület, Északszirt, vagyis Northrend. A területtel először a Warcraft3-ban találkoztunk, a Wow-ban pedig egészen a Wrath of the Lich Kingig kellett várnunk, hogy bebarangolhassuk ezt a részt. Szóval a kérdés (amin senki nem fog meglepődni):

Mi a kedvenc területed Northrenden?

Howling FjordItt questeltem először az északi területen, és egyszerűen magával ragadott a skandináv hangulat. Szinte éreztem a csípős, szeles időt, a rám sütő napfényt, a tiszta levegőt. Szerettem a viking stílusú vrykulokat, az itteni építészeti stílust, amely nagyon illett a területhez.

És neked mi áll legközelebb a szívedhez?
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).