A hét kérdése – Ki hiányzott a Cataclysmból?

A Cataclysm kiegészítő néhány karakter/szereplő életébe nagy változásokat hozott. Még a felvezető során elvesztettük Cairne-t, Garrosh-ból hadfőnök lett, Thrall a világ megmentőjeként tündökölt, a sárkányok, köztük Kalecgos rivaldafénybe kerültek, Deathwing meghalt, ismét előkerült Cho’gall, Malfurion, Cenarius,…
És mégis… ki az, aki neked a legjobban hiányzott?
Akiről azt hittem, hogy több szó fog esni ebben a kiegészítőben, és kár, hogy nem így történt, az Azshara. Azok után, hogy Darkshore partjainál egy questchain végén feltűnt, azok után, hogy a nagák egyre több helyen jelentek meg, hogy Vashj’irban olyan sok mindent megtudtunk róluk, hogy kapcsolatban állnak az Old Godokkal, sőt, Darkshore azt sugallta, hogy a Twilight’s Hammerrel is… nos, ezek után azt hittem, hogy egy picivel többet megtudunk Queen Azshara jelenlegi helyzetéről és kicsit hangsúlyosabb szerepet fog kapni. (főleg, hogy egy ilyen kép is készült)
Bár a Blizzardot ismerve, ami késik, nem múlik, és biztos, hogy előbb-utóbb találkozni fogunk a nagák királynőjével!
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).