Hét kérdése – Te min változtatnál?

Mint láthatjátok, ismét itt vagyok és az oldalnak is megújult a külseje, amely remélem, hogy tetszik nektek. Hogy mennyire lesz időm, nem tudom, de állandósult napirendünkbe most már be tudok iktatni 1-2 szabad órát, és persze ismét előkerült nálunk a játék (még nem játszunk, de már beszélünk róla). Bevallom, hiányzott is az oldal, illetve új ötleteim, témavázlataim vannak, remélem, hogy meg is fogom valósítani őket.

A mostani kérdés rendhagyó módon nem a Warcraftra, hanem a blogra vonatkozik:

Te mit változtatnál meg a blogon?

Nemcsak külcsín tekintetében, hanem témák, rovatok tekintetében is. Sokan írtátok már korábban is nekem, hogy szívesen olvasnátok pdf-ben, neten kívül is a történeteket. Ezért egy új menü jelent meg, a letölthető történetek, ahova néhány történetet már fel is raktam, és igyekszem még felpakolni olvasnivalót.

A magam részéről szívesen tenném interaktívabbá az oldalt, de még nem találtam rá módszert.

Szóval ne fogjátok vissza magatokat, ugyanis kritizálhattok is, leírhatjátok, hogy mi nem tetszik, mi túl sok. Légyszi, amennyiben nem változtatnál semmit, azt is jelezd, mert számomra fontos a visszajelzés, hiszen akkor látom értelmét folytatni az oldalt, ha tényleg vannak olvasói.

Előre is köszi minden választ itt vagy a facebookon!

mgitta

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).