Új rovat a Wowlore Fordításokon! – Lore Leckék

Azt hiszem, ennél bátrabb próbálkozásom még nem volt ezzel a bloggal kapcsolatban az elmúlt 4 évben. Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen tartalommal lehetne újabb közönséget szerezni magamnak és az oldalnak a már meglévő törzsgárdám mellé. És bár tudom, hogy nagyon sokan szeretitek a cikkeimet olvasni, most mégis úgy döntöttem, adok egy esélyt a videó-formátumban való megjelenésnek.

Lehet, hogy ebbe a próbálkozásba belebukok. Nagyon új még nekem és sok mindent kell a nulláról megtanulnom. Egyelőre a felszerelésem se a legprofibb, de higgyétek el, hogy igyekeztem ezzel a videóval is tartalmas és értékes munkát elétek tárni, de rengeteg gyerekbetegsége van még a dolognak.

A videók egyébként egy új sorozatot képeznének (ha beválik és nektek is tetszeni fog), ez lenne a Lore Leckék, ahol az alapoktól kezdve vennénk végig Azeroth történetét. Célom az, hogy mind a lore-ban járatlan, azzal még csak ismerkedő játékosoknak egy kiindulópontot adjak úgy, hogy közben a lore-ban jártas olvasók is hasznos és számukra is érdekes információkhoz jussanak. A sorozat 1. része majd a Titánokkal foglalkozna, majd végigvennénk magának az univerzumnak a felépítését, ezt követően Azerothot, szép lassan és fokozatosan. Amennyiben beválik, akkor 2-3 heti rendszerességgel jelennének meg ezek a videók, és reményeim szerint az oldal többi rovatát sem hanyagolnám miatta.

Ez a mostani videó még nem része teljes egészében a sorozatnak, egyfajta bevezető rész, amely egy Wow-Insideren megjelent cikket mutat be nektek.

De hogy ne csak olvassatok, hanem hallgassátok is, íme itt a videó:

Várok minden építő és (önbizalmat) romboló kritikát tőletek!

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).