Warcraft lore röviden

111 students

Itt egy igazán egyedülálló lehetőség arra, hogy megismerkedj a World of Warcraft játék teljes történelmével a kezdetektől egészen a Legion kiegészítő végéig! A 10 hetes “kurzus” során megtudhatod, hogyan jött létre az univerzum és Azeroth, milyen kozmikus erők és lények alkotják a világot, valamint hogyan alakult az Azerothon élő népek történelme. Megismerheted a lore legfontosabb pillanatait, meghatározó szereplőit és átfogó képet kaphatsz a játék teljes történelméről. A 10. hét végére már profi lore-szakértő válhat belőled!

A Warcraft lore röviden egy olyan ingyesen, online kurzus, ahol 10 hét során teljesen megismerheted a játék történetét. Minden héten 10 videó mutatja be az adott heti témát, valamint a videókhoz kapcsolódó írások is olvashatók lesznek, illetve egy bevezető videó is készül minden héten. A videók tartama 5-10 perc között lesz átlagban, így könnyen beilleszthető bárki napirendjébe, hiszen bármikor, bárhonnan elérheti ezeket a videókat. Ez a videó-sorozat teljesen egyedülálló, hiszen a lore-ról ilyen jellegű összefoglaló magyar nyelven még nem készült. Minden egyes hét végén pedig egy kérdéssorral tesztelhetitek le aktuális tudásotokat. Aki a 10 hét során mind a 10 kérdéssort legalább 80%-os sikerrel teljesíti, azt pedig a WowLore Fordítások Lore mesterré avatja és erről díszoklevelet is küld!

Kinek ajánlott a kurzus?

  • aki most ismerkedne meg a lore alapjaival és fontos mozzanataival
  • akinek hiányosak az ismeretei a teljes lore-ról és ezt szívesen pótolná
  • aki ismeri a lore-t, de szeretne összefoglalót nézni és olvasni róla
  • aki szereti a WoWLore Fordításokat és kíváncsi arra, hogy már megint mit talált ki

Mit tartalmaz a kurzus?

  • 10 hét, 10 videó – minden héten 10 videót (+1 bevezető videót) érhetsz el, valamint rövidebb összefoglaló írásokat, melyek linkeket is tartalmaznak, ha egy téma bővebben is érdekel
  • a kurzus saját Facebook csoportját, ahol át lehet beszélni az adott heti témákat, illetve meg is kritizálhatjátok videó-szerkesztési képességeimet 🙂
  • sikeres teljesítés esetén egy saját, névre szóló Lore mesteri diplomát

Fontos! A “kurzus” teljes videó-anyagához korlátlan hozzáféréssel rendelkeznek a feliratkozók a 10 hét letelte után is. Tehát a videók bármikor visszanézhetők, az egyes heti összefoglalók bármikor újra olvashatók. Emellett a kurzus teljesen ingyenes és nyitott bárki számára időtől függetlenül. A Curriculum fülnél a hetek és a témák részletes felosztását is olvashatjátok.

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy részt vegyél ebben a sorozatban, ne habozz, jelentkezz az Enroll gomb használatával, emailben pedig mindig értesítelek, ha újabb heti anyag válik elérhetővé.

A kurzus várható kezdési időpontja IRL okok miatt 2018. március 5-re módosult. Megértéseteket köszönöm!

Hozzájárulás: Amennyiben úgy érzed, anyagilag is támogatnád a munkámat (és erre lehetőséged is van), akkor az alábbi linken keresztül PayPallal, illetve Paypal regisztráció nélkül bankkártyával is utalhatsz nekem. Előre is köszönöm a hozzájárulásokat! (bővebben az adománygyűjtésemről)

Donate Button with Credit Cards

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Instructor

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).
Free