CikkekEgyébHét kérdése

A hét kérdése – Ki a kedvenc szereplőd?

Ismét egy újabb rovat, amely az olvasók aktív közreműködését kívánja meg, így sikere is rajtatok fog múlni.
Az ötletet a Wow-Insider napi reggeli topikja adta, amelyben minden reggel feltesznek egy kérdést a játékkal kapcsolatban, a rovat-szerkesztő válaszol rá röviden, a hozzászólásokban pedig a játékosok.

Hát napi szinten nem fogom csinálni, de kipróbálom, hogy heti szinten működik-e ezen a kis oldalon. A kérdések természetesen kizárólag a lore-ral lesznek kapcsolatosak. Visszajelzéseitek azért is lesznek fontosak, mert lehet, hogy egy általatok kedvelt témáról, személyről, eseményről hamarabb jelenik meg majd esetleg írás, mint arról, ami egyáltalán nem érdekel benneteket.

Nos, az első kérdés elég egyszerű lesz:

Ki a kedvenc szereplőd a Warcraft világában?

Nekem két személyes kedvencem van:

1. Suttogószél Tyrande

Igen, tudom, hogy lányos válasz, de éppen azért Tyrande, mert az én felfogásomban nem feltétlenül lányos. A legidősebbb élő uralkodó Azerothon, immár tízezer éve irányítja az egyáltalán nem könnyű eset éjelfeket, közben kétszer szembeszállt a Lángoló Légióval, a szerelme inkább egy zöld sárkány álmát választotta helyette, ő mégis állhatatos maradt. Emellett nemcsak jó oldala van, hanem egy rossz oldala is: ne felejtsük el, hogy Illidan kiszabadítása miatt a saját népének tagjait ölte meg! Ez a kemény nő, aki ugyanakkor végtelenül gyöngéd is tud lenni, kivételes jelenség.

2. Haragvihar Illidan

Igen, a szerelmi háromszög másik tagja, aki abszolút kedvenc! (Ha már itt tartunk, amúgy kedvelem Malfuriont is, meg Tyrande-hoz ő illik, csak túl jófiú).
Illidan az én szememben a meg nem értett zseni, aki sajnos túlságosan nagyra vágyott, és nem volt senki, aki visszarángassa a földre. Szerintem Illidan alapvetően nem rossz, csak a nagyság felé vezető úton általában nem jó megoldásokat hozott. Kinyírásának történetét pedig a mai napig nem bocsátottam meg a Blizzardnak! (méghogy a Fekete-templomban várta, hogy jöjjenek és kinyírják)

Szóval ők az én kedvenceim, de természetesen nagyon sok mindenkit kedvelek! És nektek kik a kedvenceitek?

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

12 thoughts on “A hét kérdése – Ki a kedvenc szereplőd?

  • Hmm hát kedvenc a troll Zul'jin ő már a war2ben is ott volt. A története +hát nem hétköznapi , bár 1ik nagy karakteré sem 😀 őket azért is szeretem, mert vékonyak és magasak(én vékonynak vékony vagyok, de magasságom azért kicsi hozzájuk képest 180 egynéhány centimmel), meg persze kannibálok 😛

    Reply
  • Nekem nagyon sok mindentől függ.1. épp mien kedvem van 2.hogy épp meik karakteremmel játszom.:I.a The Number one Grom Hellscream a valaha élt legnagyobb ork hős(persze csak Broxigar után)végig a népének a javait nézte a szeme elött, kicsit túlságosan is ,,orkosan'' oldotta meg a helyzeteket(főleg mikor megint találkozik Thrall törzsével)de máig szerintem a nagy hősök közé kell sorolni.Ha végre el tudok szakadni az Ork harcosomtól áttérek a legelhagyatottabb és legkirekesztettebb néphez az Elhagyottakhoz(Forsaken)Szerintem Sylvanas úrnőm már nagy dolgokat tett és még nagyobbakat fog tenni és szivesen áldozza életét bármeikünk, hogy ő megvalósíthassa a terveit!Ők a kedveneim de ahogy te is mondtad szinte mindenki közel áll ahhoz, hogy őt kedveljem a legjobban.(kivétel természetesen Ilidian aki egy… =/%!% áruló akit Malfurionnak meg kellett volna ölnie)

    Reply
  • Nekem Jaina az egyik kedvencem, mert egy hihetetlenül erős vezető nő létére meg tudja állni a helyét ebben a férfiak által uralt világban, és próbálja elsimítani a hordával az ellentéteket (én örültem volna neki ha Thrallal összejöttek volnaXD)
    Még nagy kedvenc Thrall, Brann, és Cairne és az általad is említett Tyrande. Inkább be is fejezem, mert igazából még lenne egy rakás karakter 🙂

    Reply
  • Nekem Brann Bronzebeard a kedvencem (kis Indiana Jones 🙂 )

    Reply
  • Nekem vhogy Arthas karaktere jön be, warcraft 3-ból levehető hogy csak a körülmények miatt lett Darth Vader imitátor. Meg hát humán paladinként játszom szal…

    Reply
  • Nekem Vol’jin a kedvencem. Erős és bölcs vezető akinek az irányítása alatt a Darkspear törzs eléggé megerősödött és a legtöbb Loa is a törzs mellé állt (troll druidizmus). Személy szerint jobb szerettem volna ha ő kerül a Horda élére nem pedig Garossh mivel a Hordához való elkötelezettsége látszott mikor nem állt a Zandalari törzs mellé valamint az Alliance-el is képes együtt dolgozni de remélem ígéretét beváltva ő végez Garroshal. A másik kedvencem Sylvanas aki mostanság elég gonosz módszereket alkalmaz de látszik hogy csak a népe(Forsakenek) javát tartja szem előtt.

    Reply
  • Árnydal Jarod és Vörösfejszés Broxigar mind2en tudták mit kell tenniük amikor a sors úgyhozta…

    Reply
  • Az én kedvencem Tirion Fordring.
    Az ő története hatott meg a legjobban, és ő végig egy jó cél érdekében küzdött, és akkor sem hagyta el magát mikor számüzték. Visszatért és ráncbaszedte az egykori lovagrendek maradékát, majd legyőzte a Scourge-t.

    A másik pedig Sylvanas.
    Az ő története is nagyon tetszik nekem, és ő a legnagyobb manipulátor Azerothon 😀
    A hatalom vágya amit nem fognak tűrni Azeroth többi vezetője, és megfogják ölni..:/
    Bár kitudja hogy mit ötlenek ki a Blizzardnál:D

    Reply
  • Illidan nekem is az egyik mivel igazából sajnálom. És Haragszom miatta Malfurionra és Tyrande-ra. A másik Cairne Bloodhoof, szívünkben örökké élni fog.

    Reply
  • Az én személyes kedvencem Kael'thas Sunstrider!
    Ha a hatalommániáját nézzük, nagyon hasonlít sötét mesterére, Illidanra…De én azokat a tetteit szeretem figyelembe venni, amiket még a Fel energy korrupciója előtt vitt véghez:
    Otthagyta Dalarani vezető posítcióját, hogy haldokló népének segítsen(nem szabad elfelejteni, hogy egyúttal hátrahagyta Jainát is, akibe köztudottan szerelmes volt), és a szövetség oldalán rendíthetetlenül harcolt a Scorge ellen! Habozás nélkül feláldozta önmagát, hogy népe arcane addikciójára gyógyírt találjon.
    A másik személyes kedvencem nekem is Illidan, a meg nem értett zseni! El akarta nyerni egy lány szívét, aki a jófiút választotta…
    Később kifejezetten örültem, maikor a 2 karakter közös zászló alatt indult kibelezni a Lich Kinget.. kár hogy nem sikerült nekik!

    Reply
  • Személyszerint két karakter fogott meg a sors fintora hogy egyidőben életek mégis ellenségek voltak az egyik Orgrim Doomhammer ő az első orc aki megérdemelten vezette a hordát mert nem sötét alkuk árán került hatalomra és nem hagyta hogy báb legyen egy warlock kezében. A másik Highlord Alexandros Mograine the Ashbringer Az ő érdeme hogy létrejött az a fegyver ami méltó ellenfele volt a frostmourne-nak sajnos őezt már nem érte meg:(

    Reply
  • Thrall aki sokszor megsegítette a trollokat valamint Drek'Thar a Frostwolf klán vezetője ugyanis segített Thrallnak mikor kellett kedvenc még Kael The Sunstrider aki nagyon jó vezető, Orgrim Doomhammer és persze az elmaradthatatlan Illidan Stormrage aki egy zseni 😀

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .