CikkekEgyébHét kérdése

Hét kérdése – A Horda jövőbeli vezetője

Látszik, hogy most fejeztem be a Tides of War könyvet, ugye? Amúgy mint Christie Golden könyveit, ezt is csak ajánlani tudom, egyszerűen vannak benne olyan jól megírt jelenetek, hogy többszöri végigolvasás után is a hideg futkosott rajtam (egy ilyen fejezetet szerintem le is fogok fordítani, hogy nektek is megmutassam). Mindenesetre Garrosh elindult a végzete felé, ahogyan azt már a Blizzard bejelentette, és a következő kiegészítőre már biztos, hogy nem ő lesz a Horda vezetője? És ha nem ő, akkor ki? 
Ti kit látnátok a Horda élén, ki az, aki képes lenne összefogni őket? Tippeljünk most, aztán visszanézhetjük, hogy kik és hányan találták el!

Ki lesz a Horda vezére Garrosh után?

Baine Bloodhoof, a taurenek vezetője. 
Valahogy mindig benne van az emberben, hogy a Horda vezetője csak és kizárólag ork lehet. De miért? Mert eddig mindig így volt? És ha most ez változna? Az orkoknál ugyanis én jelenleg nem látok senkit, akiben meg lenne a potenciál, hogy vezesse a teljes Hordát. Akiket mindenki tisztel, Saurfang vagy Eitrigg, túl öreg már ehhez. Thrall nem fog visszatérni, ez világosan kiderül.
A Horda nemcsak orkokból áll. Taurenek, trollok, goblinok, a forsakenek és a blood elfek, valamint majd a jövőben egy pandaren csoport is a tagja. Az ifjú Baine fiatal kora ellenére már megmutatta, hogy érettebb és bölcsebb tud lenni, mint Garrosh. És – bár ez spoiler is lehet – nagyon jó kapcsolatot ápol Vol’jinnal, de a forsakenek és a blood elfek is hallgatnak hívó szavára. Emellett az Alliance egyik fontos jövőbeli személyével, Anduinnal is jó kapcsolatban van. Szóval én őrá szavaznék. És ti?
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

4 thoughts on “Hét kérdése – A Horda jövőbeli vezetője

  • Vol'jinra tippelek elsősorban, eléggé nem szívleli Gharost, van tapasztalata bőven. Másik aki még számításba jöhetne az Rexxar, oké hogy – tudtommal – a WoW-n belül nincs nagy jelentősége, de a tft orc campaing-ban jelentős figura, s a végén valami olyasmit a záró jelenet, ha bármikor szüksége van rá az orkoknak-hordának akkor jön. Emellett ismeri már Chant, így a panda vonalhoz is kapcsolódik.

    Reply
  • Én vagy Bainere vagy Vol'jinre tippelnék. Ha egy bölcsebb, megfontolt vezetőre lenne szükség akkor inkább Baine, ha viszont olyanra aki nem fél azonnal bemocskolni a kezét ha egy kis harcra kerül a sor, akkor inkább Vol'jin. A taurenek is kemény harcosok persze, de alapvetően sokkal békésebbek mint a trollok. Vol'jinben az tetszik hogy nagyon hűséges típus, Baine pedig igazi tauren, látszik hogy Cairne fia.

    Reply
  • Sylvanas <3
    The Dark Lady watch over you! 🙂

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .