Egy forró szerelmes regény 1. rész

Egy forró romantikus regény

 
Az őszülő harcos mereven bámulta, ahogy Nahni melléje simult.
 
– Feltételezem, a jutalmáért jött azoknak a murlocoknak a megöléséért.
 
Nahni szemei végigsiklottak az oldalán lévő fényes palloson.
 
– Az attól függ, hogy mi a jutalom, Marcus. – Játékosan csavargatta egy tincsét és úgy tett, mint aki nem veszi észre, hogy a férfi milyen kényelmetlenül érzi magát a jelenlétében. – Lehet, hogy nem akarom.
 
Marcus előrelépett, a félelem és a düh keverékétől fortyogva. – A jutalom nem vite tárgya! – Egy pillanatig habozott, amíg összegyűjtötte bátorságát, majd a lány csepp alakjának préselte magát. Ajkaik forrón találkoztak, felolvasztva a lány jégpáncél varázsát forró leheletük áradatával.
 
– Nos, van következő lépés is ebben a küldetésben? – incselkedett a lány izgatottsággal teli szemekkel.
 
Egy forró romantikus regény: Tiltott szerelem
 
Ah’tusa csendben mászott előre a hatalmas földalatti alagútban, és időnként idegesen nézett a háta mögé, egyre a gyorsan mozgó földalattit lesve. – Merre van… – suttogta mérgesen, majd hirtelen megállt, mivel valami mozgott a háta mögött. Szemeit résnyire összehúzta, tőrét halkan kivette tokjából.
 
Egy erős hang visszhangzott az üres járatban: – Azt hittem, hogy a zsiványok szeretnek a célpontjuk háta mögött lenni.
 
Ah’tusa gyrosan megfordult, tőrét egy áthatolhatatlan páncélnak szegezte. – És én azt hittem, hogy a paladinoknak szűziesnek kell lenniük – felelte magabiztos mosollyal.
 
Előrehajolva hangosan számolt, amíg egy láthatatlan buborék jól hallhatóan kipukkadt. – Tizenkét másodperc? Tudom, hogy van olyan képességed, amely ennél azért tovább tart.
A csontos ujjak könnyedén dolgoztak a péncél alatt, kinyitva a mellvértet, hogy a paladin is érezze a hűvös levegőt.
 
– Ne aggód, édes Marcusom, nem ez volt az utolsó lépésem ma éjjel… csak most kezdtem el. – A férfi karjaival szorosan átölelte a nő derekát, és kierőszakolt belőle egy izgatott kacajt, miközben a nyaki csigolyáját harapdálta.
 
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .