Lore LeckékVideók

Lore Leckék 1. rész – Az Univerzum és a Titánok

Újfent megpróbálkozok a videós formátummal, remélem, most egy kicsit jobbnak találjátok majd a hangminőséget, igyekeztem rajta javítani, ahogy igyekeztem a saját előadásmódomon is, de még mindig keresem a hangom 🙂

Addig is, amíg megtalálom, íme itt a Lore Leckék 1. része, amelyben az univerzum felépítéséről, a Great Dark Beyondról és a Twisting Netherről, illetve a Titánokról és a Pantheonról tudhattok meg részleteket.

A kritikákat és észrevételeket továbbra is várom (és igyekszem jól fogadni őket).

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

10 thoughts on “Lore Leckék 1. rész – Az Univerzum és a Titánok

  • Sokat fejlődtél, jó ezt látni! 😀 csak így tovább!
    Tartalmilag nagyon érdekes volt, például erről a titán fegyveres dologról még nem hallottam 🙂
    Jó lenne megint közelről tapasztalni a titán lore-al kapcsolatos dolgokat a Wowban….sajnos WoTLK óta nem sokat hallhattunk a titánokról. Remélem a Wowba újra képbe kerülnek! (egy old god vs titán összecsapást megnéznék 😀 )

    Reply
    • Köszi szépen, igyekszem még tovább javulni, hogy még jobban leköthesselek titeket, miközben hallgattok.

      Reply
  • Nekem nagyon tetszett. Hallani, hogy alakul a stílusod (nyilván lesz még pár alkalom mire teljesen kialakul, de ez természetes). Angolul kevésbé tudó, de lore iránt érdeklődőknek abszolút ajánlott lesz ezt a sorozatot követnie.

    Nem tudom a videó készítés mennyire területed, de szerintem a videó elején egy Főcím – Epizód számozás/alcím szerintem jó lenne, illetve a végén a Támogatás résznél is szerintem kellene egy írott tájékoztató.

    Reply
    • Köszi szépen, én is remélem, hogy még tovább tudok javulni és fejlődni a következő részek során 🙂

      A videókészítéshez nem értek, egyszerű Windows Movie Makerrel dobtam össze, szóval akinek van tippje, hogy mit és hogyan lenne érdemes használnom, azt örömmel fogadom! Elvileg van egí Főcím – Epizód számozás – alcím az elején, (20-25. másodpercnél kb.), de a végére tényleg jó lenne valami jó kis befejezés, ezen még dolgozom meg gondolkodom, köszi az észrevételt 🙂

      Reply
      • Elnézést! Tényleg van. Akkor csak én bambultam el az elején.

        Reply
  • Gratulálok,fantasztikusan fejleszteted a hang minőséget és lehet látni,hogy leírtad a szöveget. .A másik amihez szintén elismerésem,hogy jobban ment a néző lekötése.Engem például lekötött.Ismételten csak gratulálok.Szép munka kíváncsian várom a következő részt.

    Reply
    • Köszönöm, igyekeztem javulni a bevezető részhez képest, de még remélem, hogy innét is tudok tovább fejlődni. Kicsit szoknom kell még a dolgot, hogy beszélek bele a nagyvilágba úgy, hogy nem látom és nem hallom a közönségemet.
      A következő rész az 2 héten belül biztos nem lesz, mert most a karazhani loretúrára igyekszem felkészülni, amelyről szeretnék videó-felvételt is készíteni :).
      Amúgy nem írtam le a szöveget, csak jegyzetet készítettem, de így tényleg könnyebb volt nekem is követni 🙂

      Reply
  • köszi a történetet, sok új információ volt benne. Már a bc. óta nyomom a wow-t de a Twisting Nether-ről cak nem rég kezdtem el érdeklődni :-). Igényes munka, köszi

    Reply
  • Nekem ez kimondottan tetszett. Csak így tovább! 😀

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .