LorecastSzolgálati közlemény

Karácsonyi ajándék – Élő Lore-Cast januárban!

Télnagyapó újra itt van, Winter Veil ünnepe újra beköszöntött Azerothon, és természetesen a WoWLore Fordítások olvasói sem maradhatnak karácsonyi ajándék nélkül (vagy legalábbis karácsonyi bejelentés nélkül). Örömmel jelentjük, hogy hosszas megfontolás és vacillálás után úgy döntöttünk Ramboval, hogy felfedjük magunkat, és aki szeretne velünk élőben is találkozni, illetve egy élő Lore-Cast felvételt meghallgatni, annak januárban lehetősége nyílik rá!

Igyekeztünk az eseménynek méltó helyet találni, éppen ezért a budapesti BarCraft galériáját foglaltuk le. Az időpont pedig 2016. január 27., vagyis szerda este 19 óra lesz.

Az este témája a legalapvetőbb kérdés lesz a játék történelmében: Alliance vs. Horda!

Egy rövid, általunk készített bemutató után a jelenlévőkkel együtt reméljük, hogy egy izgalmas beszélgetés és vita alakul ki a két frakcióról, azok egymással való viszonyáról és jövőjükről! Gyertek el és mutassátok meg, hogy ti melyik frakciót erősítitek!

newlorecast-kicsi

Mivel a Barcraft galériáján összesen 35-en férhetünk el, ezért szeretnénk a részvételt egy előzetes email-regisztrációhoz kötni. Nem kell megijedni, csupán egy emailt kell küldeni a therealrambo@blizzfeed.hu címre, amelyben megadjátok neveteket, és ha esetleg többen jönnétek, akkor a létszámot. A részvétel természetesen ingyenes lesz, ezért biztatunk, hogy gyertek el minél többen 🙂

Ha nem juttok be, illetve nem tartózkodtok Pesten, akkor se csüggedjetek, Ramboval együtt nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy online is lehessen követni az eseményeket!

További információt a Blizzfeed oldalán olvashattok!

Én ezzel mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok, hozzon Télnagyapó és a Jézuska mindenkinek minél több mountot, petet és más jóságot 😀

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .