Lei Shen

A Vihar Királya Lei_Shen

Az ősi Viharkirály visszatért, hogy beteljesítse élete főművét és újjáépítse szörnyűséges fajtája dinasztiáját Pandaria kontinensén.

Még az egykori Pandaria hatalmas mogui között is katonai csodagyerekként ismerték Lei Shent. Egy hadúr fiaként célja nem egyszerűen a gyengébb fajok leigázása volt, mint elődeié, hanem egy valódi birodalom létrehozása. Ennek érdekében a misztikus Vihar-hegységbe utazott, ahol meg akarta ismerni az igazságot a moguk elfeledett istenéről és annak erejéről. Amit talált, az lenyűgözte: a titánok Watcherjét, Ra-dent lelte meg, aki egy erős titán eszköz, az Engine of Nalak’sha őre volt. Lei Shen mindkettő felett megszerezte az uralmat, majd a frissen elnyert hatalmával elnevezte magát a Vihar Királyának és zsarnoki uralmat hozott létre Pandarián haláláig.

Amikor a köd eloszlott és Pandaria ismét felfedte magát a világ előtt, a Zandalari trollok összefogtak a szétszórt mogukkal és feltámasztották utóbbiak egykori uralkodóját, aki visszatért erődjébe, a Vihartrónra. Innen követőivel együtt egy új hadjáratot indított a pandarenek (és külhoni szövetségeseik, az Alliance és a Horda) ellen, hogy visszaszerezze a kontinenst, és ismét felépítse egykori birodalmát.