Köszöntő

Üdvözöllek a WoWLore Fordítások oldalán!

A régi köszöntőm így kezdődött 2015. novemberében:

A WoWLore Fordítások 5 éve indult egy pici blogként, ahol a Blizzard által kiadott hivatalos novellák magyar fordításai voltak. Aztán szép lassan egyre több és másmilyen jellegű írás jelent meg rajta. 5 év elteltével eljutottunk oda, hogy a WoWLore Fordítások fogalom, és értéket képvisel a lore iránt érdeklődő játékosok között. Ezért megérdemelte, hogy saját tárhelyre költözzön. Mindez azonban nem jöhetett volna létre nélkületek, olvasók, akik folyamatosan olvastok, biztattok, kommenteltek, ötleteket adtok, esetleg néha kritikával illettek (mert az is kell). Lassan közeledünk Facebookon az 500 lájkoló felé! Emellett itt szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik adományaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy ez az oldal létrejöhessen 🙂 Köszönöm szépen nekik!

Az oldal azóta is működik, lájolóinak száma lassan a 3000-t fogja elérni. Az indulás óta sok minden változott, de a lényeg nem: a lore minél szélesebb körben való magyar bemutatása.

Röviden bemutatnám nektek az új oldalt.

Bár elsőre talán átláthatatlannak tűnik, igyekeztem nem azzá tenni. Rendbe raktam a kategóriákat, így remélhetőelg mindenki könnyedén meg tudja találni az őt érdeklő tartalmat. Immár külön választottam a cikkeket és a videókat, ami szintén könnyebbség lehet.

Természetesen itt is megtalálható a WoWLore Kisokos és a Kalauz a WoW könyvekhez, illetve a Letölhető történetek. Ezek mind az új, Tudástár menüpont alá kerültek, ahol fejlesztés alatt áll egy új tartalom is, amely időrendben, a hivatalos oldalhoz hasonlóan mutatná be a játékot és a hozzá kapcsolódó tartalmakat. A Warcraft történetébe és a Legfontosabb szereplőkbe már most is be tudtok lesni, hogy lássátok, milyennek tervezem ezt a tartalmat.

A Legfontosabb szereplők karakter-lapjainak fordításában Wolverine, Sikur András és Veress Zsolt voltak segítségemre, amit nagyon köszönök nekik! 🙂 Amennyiben más is kedvet érez ahhoz, hogy ennek fordításában besegítsen, ne habozzon, jelentkezzen a wowloreforditasok@gmail.com címre!

Az oldal kapott néhány új funkciót is, ezeket is bemutatnám:

Az új Vendégkönyben bátran leírhatjátok véleményeteket az oldallal kapcsolatban, másnak is ajánlhattok rajta cikkeket, bejegyzéseket, illetve javaslatokkal élhettek. Amennyiben problémátok van, vagy személyes üzenetet szeretnétek küldeni, akkor a Kapcsolat menüpont alatt megtehetitek.

Lehetőségetek van a posztok végén értékelni a posztot felfelé és lefelé mutató ujjakkal. Ha elég szavazat jön össze, akkor az oldalsávban bármikor megnézhetetitek, ti melyik posztokat találjátok a legérdekesebbnek, legjobbnak. Érdemes regisztrált felhasználóként olvasni (WordPress-regisztráció kell) az oldalt, mivel a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van megjelölni kedvenc posztjaikat, így azok az oldalsávban rögtön, 1 kattintás után bármikor elérhetővé válnak számukra.

Amennyiben feliratkoztok a hírlevélre, minden új posztról elsőként értesülhettek! 🙂

Végezetül szeretnék köszönetet mondani Nortonnak, amiért a háttérből állandóan biztatott és ötletelt, hogy min lehetne javítani és fejleszteni a blogot, illetve megálmodta a Lore-Castot. Köszönet a Blizzfeed csapatának, akik közül többen támogatták és segítették munkámat. Köszönet Kaerlonak, amiért megtisztel azzal, hogy folyamatosan ír hozzám a saját blogja mellett is. Illetve köszönet Kealamoarnak, aki nem veszi rossz néven, hogy ezzel a bloggal foglalkozok 🙂

Jó szórakozást kívánok az oldalhoz!

Gitta