Impresszum

cooltext138505876248143
A magyar nyelvű lore tudástár

Az oldalon publikált összes cikk, kép, egyéb tartalom a WoWLore Fordítások tulajdona.

Diablo, Heroes of Warcraft, Heroes of the Storm, StarCraft, Warcraft, World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

Szerkesztő: Gitta

Felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat
A portálrendszer látogatása ingyenes, célját tekintve a World of Warcraft játék története iránt érdeklődők tájékoztatását és kommunikációját szolgálja.

A felhasználók regisztrációval vagy regisztráció nélkül látogathatják a portált, de bizonyos funkciók csak regisztrált felhasználók számára érhetőek el. A regisztráció és a felhasználás ingyenes és nem kötelező.

A portál használata és a regisztráció során az üzemeltető nem kér és nem kezel személyes beazonosítást lehetővé tevő illetve személyes adatokat, de a portálrendszer működési elvét tekintve a felhasználók technikailag nem akadályozhatók ezek saját kezű közzétételében. Az ilyen közzétételért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Személyes adatokkal való visszaélés gyanúja esetén kérjük jelezzen az üzemeltetőnek (admin@wowloreforditasok.hu), aki megteszi a szükséges lépéseket.

Regisztrációjával a felhasználó elfogadja az üzemeltető Felhasználási feltételeit.

Tilos a portálra feltölteni, beküldeni, vagy bármilyen módon megjeleníteni jogsértő, törvénybe ütköző tartalmat illetve olyan hirdetést, melynek a portálon való megjelenéséhez az üzemeltető írásban nem járult hozzá. A tiltott tevékenységet végző felhasználókat az üzemeltető egyoldalúan kizárja a regisztrációból és a beküldött illetve megjelenített tartalom eltávolítására intézkedést tesz.

A portálon megjelenő, felhasználók által feltöltött tartalmakért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető igyekszik a sértő, ártó vagy törvénybe ütköző illetve jogsértő (szerzői és egyéb jogi) tartalmak megjelenését kiszűrni/megakadályozni, de a portál működési elvéből eredően – a felhasználók által feltöltött tartalmak esetén – elképzelhető, hogy a felhasználó ilyen jellegű tartalommal találkozhat a portál látogatásakor. Ebben az esetben kérjük a jogsértést azonnal jelezze az üzemeltetőnek (admin@wowloreforditasok.hu), aki azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

A portál alapvető dekorációs elemei, grafikai elemei, egyes tartalmi elemei szerzői jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása, terjesztése, utánzása csak a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges. Jogosulatlan felhasználás vagy tevékenység illetve észlelt jogsértés esetén az üzemeltető a jogtulajdonossal közösen kezdeményezi a szükséges jogi lépések megtételét a jogsértővel szemben.

A portálrendszerre feltöltött, beküldött, csatolt, illetve egyéb módokon átadott anyagok korlátlan közléséhez, felhasználásához a feltöltő a feltöltés illetve minden egyéb átadás megkezdésével automatikusan hozzájárul, és kijelenti, hogy rendelkezik a közlés, felhasználás, megosztás jogával, minden tekintetben, azért jogi felelősséget vállal. A feltöltött vagy bármilyen módon rendszerbe juttatott anyagokért minden felelősség a feltöltőt terheli.

A rendszerbe való regisztrálással a felhasználó a portál hírlevél szolgáltatására is automatikusan regisztrálja magát regisztrációkor megadott e-mail címével. Az üzemeltető ennek értelmében ezen e-mail címre a WoWLore Fordítások hírleveleit, illetve a WoWLore Fordításokhoz kapcsolódó ajánlatai és akciói tájékoztatóját rendszeresen vagy rendszertelenül megküldi a felhasználónak. Ezen szolgáltatásról minden felhasználónak lehetősége van leiratkozni, illetve újra feliratkozni, a saját beállítások menüpont alatt. A hírlevél szolgáltatásra való fel/leiratkozás nem kötelező, a szolgáltatás térítésmentes. A WoWLore Fordítások, illetve az oldal üzemeltetője a regisztrációs adatokat harmadik félnek nem adja ki. Kivételt képezhet, amennyiben a felhasználó a WoWLore Fordítások valamely akciójában vagy nyereményjátékában részt vesz és nyer, és a nyeremény kézbesítéséhez szükséges a harmadik fél (például szállító, akciós partner) felhasználóval való közvetlen kapcsolata – de erről az üzemeltető minden esetben előzetesen értesíti a felhasználót.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a beküldött, csatolt illetve a portálrendszerre feltöltött anyagokat minden előzetes bejelentés és tájékoztatás nélkül, saját szándéka szerint felhasználhassa, módosíthassa, illetve rendszeréből eltávolítsa, vagy közlését megszüntesse. A feltöltéssel a felhasználó tudomásul veszi és kijelenti, hogy a feltöltéssel, beküldéssel, csatolással vagy azok tartalmával kapcsolatosan szolgáltató felé semmikor semmilyen jogi követeléssel nem áll, és semmilyen egyéb követelést nem támaszt.