Chen Stormstout

Legendás Brewmaster

ChenArtChen Stormstout vándor, kalandor és korsóürítõ – és világklasszis sörfőző mester, aki kitörölhetetlen nyomot hagyott Azeroth történelmében.

Chen Stormstout a Wandering Isle-on (Kóbor Sziget), az óriási teknős, Shen-zin Su hátán levő hatalmas területen született és nevelkedett. Itt fejlesztette ki kitűnő harci képességeit és az új területek felfedezése és felderítése (és a legendás söreihez szükséges új alapanyagok megtalálása) iránti vágyát, mint azok az utazó pandarenek, akik évezredekkel korábban hagyták el Pandariát. Chent tudásvágya egyik kalandból a másikba vezette, a rendkívül népszerű Brewfest kitalálásától Durotar megalapításáig, ahol az újjászervezett Horda mellett harcolt, hogy létrejöhessen új otthonuk.

Évekkel később unokahúga, Li Li oldalán egy új küldetésre indult Chen, amely a misztikus Pearl of Pandaria nyomába vezette õt – és a varázsszer segítségével első alkalommal látogatta meg ősei földjét, Pandariát. Nem sokkal később a Horda és az Alliance is felfedezték a kontinenst és újra folytatták konfliktusukat, ami Chent (már megint!) a történelem középpontjába helyezte.