Blackhand

A Blackrock klán hadura

Az Iron Horde vasszíveként példás erővel irányítja seregeit.
artwork-blackhand1-large
“Az én örökségemet a hatalmam formálja és semmi más.”

A hatalmas izomzattal és erős kisugárzással rendelkező hadúr, a Blackrock klán vezére briliáns stratégiákat dolgozott ki és szigorú rendet tartott seregében. Mindig meg tudta fordítani a harc kimenetét. Mindig megtalálta az ellenség gyengeségét. Amikor az ogrék megtámadták a klánját és a teljes pusztulás várt rájuk, egy merész győzelmet aratott az utolsó pillanatban, oldalán helyettesével, Orgrimmal. A harc hevében a klánvezér visszaszerezte a híres fegyvert, a Doomhammert, és ezzel újra reményt adott a győzelemre. Az elemek, a természet kaotikus erői, amelyek lehetővé tették számára, hogy túlélje a megpróbáltatásokat, sötét, súlyos kőtokba zárták öklét. Egy ehhez méltó nevet választott magának: Blackhand, vagyis Feketekéz.

Blackhand volt az első, aki csatlakozott a legendás hadúr, Grommash Hellscream vezetése alatt álló Iron Horde-hoz. Miután egy rejtélyes próféta pontos tervrajzokat adott át neki, Blackhand arra utasította a Blackrock klánt, hogy hatalmas méreteket öltő ipari hadviselésbe fogjanak. Éjt nappallá téve termelték kovácsműhely erődjének kohói a pusztítás fegyvereit, azokat a masinákat, amelyek súlyos kerekeik alatt egész Draenort leigázták. A nem lebecsülendő taktikai géniusz a vasba öltöztetett ork, ogre és gronn zászlóaljakat rémisztő határozottsággal vezette csatába.

Otthona

Blackhand és az ő Blackrock orkjai Gorgrond pusztáinak területén végezték a munkájukat, ahol a táj a kietlen puszta és a burjánzó dzsungel között szétvált. Ahol hasadékok csúfítják a talajt, miközben kártékony füstöt eresztenek, mérgező kénes és füstös felhőkkel szennyezve a levegőt. Egy hatalmas hegy oldalába vájt erődjükben a Blackrok klán makacsul kitart a föld és az erdő óriásai által szétszakított földön.

Kapcsolódó anyagok:

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .