Adománygyűjtés

Amerikában és a világ más országaiban az utóbbi években kezd bevett gyakorlattá válni az adományozás, a donation rendszer, elég csak pl. a Kickstarterre gondolni, wowos példa pedig a Blizzardwatch lehet. A koncepció lényege, hogy ti, olvasók és az oldalt kedvelők is hozzájárultok anyagi lehetőségeitekhez mérten bizonyos pénzösszeggel az oldal működéséhez, illetve ezzel fejezhetitek ki elismeréseteket a sok éve tartó munkámért. Tudom, hogy ez a dolog Magyarországon még gyerekcipőben jár és a dolog szellemisége is távol áll a magyar közgondolkodástól, de bízom abban, hogy talán egy játékos közösség az, ahol a leginkább nyitottak az emberek efelé a támogatási forma felé.

Hogyan lehet támogatni téged?

PayPal rendszeren keresztül, a bejegyzés alján, illetve az oldalsávban található Donate gombra kattintva, amely a PayPal oldalára kalauzok titeket, ahol adományokat küldhettek részemre. Ehhez NEM SZÜKSÉGES PAYPAL REGISZTRÁCIÓ, a Paypal oldalán csak a bankkártyátok szokásos adatait kell megadnotok ahhoz, hogy az oldal részére pénzt juttassatok el.

Mekkora összegű adományokat kérsz?

Azerothi Históriák(1)Nincs összeghatár, ez rátok van bízva. Ha 300,- Ft-ot adsz, akkor annyit, ha 3000,- Ft-ot, akkor annyit.

Viszont mindenki, aki legalább 1500,- Ft összegben adományoz az oldal részére, ajándékként megkapja az Azerothi Históriák című könyvemet elektronikus, PDF formátumban.

És mihez kezdesz az adományokkal? Elmész belőle nyaralni?

Nem, az adományoknak éppen az a lényege, hogy azokat az oldal fejlesztésére szeretném fordítani. Ennek első lépése, hogy tárhelyet veszek az oldalnak és új designt is fog kapni. Ehhez elképzelhető, hogy szakember segítségére is szükségem lesz, mivel ha a kevés szabadidőmet a webszerkesztés felületes megismerésével tölteném, akkor ti annyival kevesebb tartalmat kapnátok, hiszen arra már nem lenne időm.

Emellett tovább szeretném folytatni a Loreturizmus rovatot, természetesen továbbra is ingame. Felmerült, hogy nem aktív játékosok is szeretnének a szöveges beszámolón túl is részesei lenni a városnéző sétáknak, ehhez azonban részemről megfelelő felszerelés szükséges (és videót még így se biztos, hogy fogok tudni csinálni, de rajta vagyok az ügyön).

Szeretnék haladni a korral és podcastet készíteni, még az is előfordulhat, hogy nem egymagamban (ez azonban a jövő zenéje és nemcsak rajtam múlik). Ehhez szintén megfelelő felszerelés kell.

A fentieken kívül is még vannak ötleteim, de azokról majd csak akkor, ha már konkretizálni tudom őket.

Szép, szép, azonban ez még nem garancia arra, hogy ténylegesen meg is fognak valósulni az általad eltervezettek.

Valóban nem tudok más biztosítékot nyújtani, mint a szavam, illetve az a tény, hogy milyen régóta csinálom ingyen és bérmentve ezt az oldalt. De nem akarok zsákbamacskát sem árulni: tény, hogy bármikor közbejöhet IRL olyan, hogy nem lesz elég energiám. Szerencsére az utóbbi időben már két vendégírónk is van, de mások is jelezték már szándékukat, hogy szívesen írnának az oldalra. Én továbbra is várom szeretettel a ti írásaitokat, hiszen így többféle stílus és többféle tartalom jelenhet meg 🙂

Hogy összefoglaljam a fentieket: amennyiben úgy érzitek, hogy rászolgáltam a bizalmatokra és hajlandóak vagytok egy kevés anyagi áldozatot hozni, akkor a lenti gombra kattintva a PayPal rendszerén keresztül tudjátok mindezt megtenni. Amennyiben 1.500,- Ft vagy afeletti összegben küldtök nekem adományt, akkor ajándékként megkapjátok az Azerothi Históriák című könyv letöltéséhez szükséges linket, remélhetőleg az adomány küldésétől számított 24 órán belül!

Előre is köszönöm a bizalmatokat!

Donate Button with Credit Cards

3 thoughts on “Adománygyűjtés

 • 2016-05-25 at 11:44 de.
  Permalink

  Nagyon jók a fordítások, remélem még sokáig olvashatom őket. Utalás megvolt várom a históriákat is.

  Reply
  • 2016-05-25 at 1:02 du.
   Permalink

   Köszi szépen, elvileg ment a könyv linkje a megadott emailcímre. Ha valami gond van, jelezd, megoldjuk 🙂

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .