CikkekEgyébHét kérdése

A hét kérdése – A legutálatosabb szereplő

Nos, múlt héten a legkedvesebb szereplőt kellett megnevezni, és bizony a legkülönfélébb válaszok jöttek ki, ugyanaz a név szinte nem fordult elő kétszer.
Ezen a héten pont az ellenkezőjére vagyok kíváncsi:
Ki az, akinek a legszívesebben behúznál egyet, akit a legjobban utálsz a Warcraft szereplői közül?
Bár azt hiszem, hogy erre sokaknak a Garrosh vagy Variann a válaszuk, nekem egy másik szereplő lett az, akinek minden egyes szavánál kinyílt a nemlétező bicskám:

Arygos, a kék sárkány
Igen, Malygos fia, aki Ahn’Qiraj foglya is volt. Aki annyira utálta a szemében apja gyilkosának számító Alexstraszát, hogy inkább az apját őrületbe kergető és nemzetségének nagy részét kiirtó Halálszárny mellé állt. Mind a Wow questjei során, mind a Golden-könyvben olyan mondatokat kapott, amelyekből áradt a pökhendiség, a beképzeltség és a sznobság. Ha volt szereplő, akinek egyáltalán nem sajnáltam a halálát, akkor az ő volt.
És nektek melyik karaktertől áll fel a hátatokon a szőr?
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

6 thoughts on “A hét kérdése – A legutálatosabb szereplő

 • A válaszom egyértelműen Ragnaros! (Ilidianra számítottál mi? 🙂 )Hiába hullt legbátrabb legerősebb és legbecsesebb harcosaink vére szerte Azerothon ,hogy végre eltűnjön a semmibe, nem.Ittvan megint kitudja számolni ,hogy hanyadjára és ezúttal még több vér kell folyjon ,hogy eltűnjön végre!Ezúttal remélem utoljára!

  Reply
 • Renault Mograine az egyik, amiért képes volt apját feláldozni, persze az ahogyan befolyásolták nem lényegtelen (Csak szóval vagy mágiával is hatottak rá?).
  Másik Uther, valahogy sose tudtam nem Arthas-szal azonosulni a war3 6. pályája előtt. Nekem mindig úgy tűnt Uther nem veszi komolyan a veszélyt, így nem csoda hogy Arthas magánakciózott, aztán hova is süllyedt.

  (Végre tudok hozzászólni, éljen! :D)

  Reply
 • igen nálam abszolút bejön a tipped mert én akit rühellek de nagyon az Garrosh…ha már csak eszembe jut is felmegy bennem a pumpa és ha hordás lennék akkor is utálnám, mert ez a szutyok mindenkinél kihúzta már a gyufát…remélem Vol'jin kinyírja :):P

  Reply
 • Akit leginkább utálok az Garosh.. A Szövetség iránti gyülölete számomra érthetetlen, ahogy a háború vágya is 🙂 Az önfejűsége még sok bajt fog hozni a Hordára..
  A másik, akit gyűlölök az Gul'dan. Elvégre Draenor miatta semmisült meg.. Legalábbis a nagyrésze.

  Reply
 • Én igazán Muradint utálom.Hogy mért?Arthasznak ki kellet volna nyirnia erre Muradin ÉL!

  Reply
 • Tibi - Mazrigos

  Akkor akit rühelek pedig horda párti vagyok az Garrosh elöttem már elmondták az okokat. Remélem azt a taót leveri THRALL (4ever) és visszaveszi a „trónt”. Akit nem szeretek az Halálszárny, de hogy az mekkora egy tajparaszt az is szent: mek blastedlandsban a portálhoz és felgyújt az a szerencséje hogy még kellet az acsi, de ez mien már?! (jah…és addig küldizni se lehet közben-.-)

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .