CikkekEgyébHét kérdése

A hét kérdése – Az új kiegészítő

Azt hiszem, hogy ennél aktuálisabb kérdést nehezen lehetne feltenni. A Blizzard a BlizzCon alatt bejelentette, hogy a Wow új kiegészítője a Pandaria ködjei, vagyis a Mists of Pandaria nevet fogja viselni. A történetről annyit tudunk, hogy Azeroth lakói felfedezik ezt az új területet, ahol a pandarenek laknak, és megindul a harc érte.

Mit vársz a lore szempontjából a Mists of Pandariától?
Azok után, hogy tegnap az is kiderült, hogy Theramore-t le fogja rombolni a Horda, a totális háborút várom, amelyben a Szövetség és a Horda története egyaránt nagy léptékkel fog előrehaladni minden fronton és minden népnél. Talán még jó is lenne, ha nem sárkányokkal, meg a Lángoló Légióval, hanem saját magunkkal kell majd foglalkoznunk, és a történet a két frakció ellenségeskedéséről fog szólni.
Emellett azért várom, hátha kiderül, hogy a pandarenek igenis őriznek valami titkot, amely sokat jelent Azeroth szempontjából (a lore-panel során elhintették, hogy ismét találkozni fogunk a Zandalari törzzsel). Én amúgy nagákat várok a pandáktól (bocsi, pandarenektől).
És ti?
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

7 thoughts on “A hét kérdése – Az új kiegészítő

 • Azt gondolom elérkezett az idő mikor nem kell összefogni senki ellen, ittmaradtunk magunknak és ki fog törni a (még sokáig emlegetett) nagy Negyedik háború!

  Reply
 • A háború nem hivatalosan a Wrathgate eseményei óta kitört!:D A magam részérő örülök neki…. egy régi ellenséggel szemben a horda könnyebben összezárja a sorait,Garroshnak pedig végre nem a Hordán belül kell kibelezendő célpontokat keresni,a többi hordás vezető pedig belátja, hogy nem lehet az idegkárosodott orkal vitatkozni, és háborúzni egyszerre:)Blood Elf játékosként pedig azt mondom, végre az emberek orra alá pörkölhetünk azért, amit Dalaran romjainál tettek! a pandák meg…. na jó…. tudom, warcraft3:Frosen throne óta benne vannak a loreban, de mit játszható faj? hát izé…

  Reply
 • Miért mit tettek ott én jártam már ott de csak pár Dalarani mágust és építészt láttam :S

  Reply
 • A Warcraft 3: The Frosen Throne alatt szépen kijutott nekik az emberek rasszizmusából. A saját földjükön is lett volna mit elpusztítani, ehelyett csatlakoztak a nyilvánvalóan vesztésre álló Lorderani erőkhöz. A kedves Lord Garithos pedig előbb félrelökte őket, hogy őrizzenek valami piszlicsáré torony- rendszer építést,majd amikor feltűntek az élőholt seregek, minden embert elrendelt, és azzal bízta meg az elfeket, hogy tartsák fel a létszámfölényben lévő ellenséget support és nehéz páncélos csapatok nélkül… lehetetlen küldetés, aminek egyenes következménye, hogy elfogadták a Nagák segítségét… amiért az egész hadsereget kolektíve halálraítélték…

  Reply
 • én nagyon várom és én is azt várom tőle amit te is írtál…hogy végre kiélesedik jobban, nyíltabbá válik a harca két frakció között
  én kifejezetten örülök neki, hogy most olyan értelemben egy kis nyugi van, hogy nincs egy hatalmas monumentális erősségű főellenség, hanem „csak” mi magunk 😛
  és szerintem a pandarenek királyok 😀

  Reply
 • Totális háború. A horda taktikája : AMI PIROS AZT ÜTNI KELL
  A szövetség inkább taktikázni fog..

  Reply
 • Aelranis jókat írt, =) annyit szolnék hozza énis örülök neki, hogy a háború kiéleződik,bár Garrosh életszemléletével abszolút nem értek egyet a Horda leggyengébb pontja jelenleg, remélem Mop-ban Thrall visszakéri szépen az őt megillető helyét a Horda élén!=) Hamég kihívná párbajra Garrosh-t és kinyirná még jobb lenne:D(gondolom Garrosh nemigen adná vissza a Horda vezetését Thrall nak)
  Az alliance -ról meg annyit igazi kétszínű áruló banda, rendkívűl gyenge vezetéssel:P (gondolok itt Arthas-ra vagy Varian Wrynn-re.) R.I.P Cairne! Sw újra égjen! Die Horde Rennt!! =)

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .