CikkekEgyébHét kérdése

A hét kérdése – Kedvenc hely 2. rész

Az előző kérdésben a Keleti Királyságok kedvenc helyét kérdeztem, és elsöprő fölénnyel nyert Eversong Woods. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a másik földrészen, ahol az éjelfek, orkok és taurenek élnek, mi lesz a válaszotok.
Melyik a kedvenc helyed Kalimdoron?
1. Régi Ashenvale, vagyis Kőrisvölgy 
Azt hiszem, ezt a helyet szintén nem lehet nem szeretni. A régit, a klasszikusat. Ez volt az egyik olyan hely, amellyel beszippantott magába a Wow világa (lányként nem csoda), hiszen a zöldes-rózsaszínes erdő, a nyugodtság és a természet, amely körülvett, mindig megnyugtatott. Úgyhogy az egyik legnagyobb fájdalmam volt a Cata során látnom, hogy mivé tették a Blizzard emberei 🙁 (ja, és ezt nem egykönnyen bocsátom meg Garroshnak)
2. Hyjal-hegy
A Cata helyszínei közül egyértelmű kedvencem. A története miatt is (ez volt az egyetlen hely, ahol nem untam el a questelést), meg persze azért is, mert jó volt látni, ahogy egyre több helyen jelent meg újra erdő a területen.
Nektek mik a kedvenceitek?
(A Tyrande-os történetet is ígérem, hogy folytatni fogom, talán már a hétvégén, de épp félig költözésben vagyunk, szóval elég kevés az időm)
FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

8 thoughts on “A hét kérdése – Kedvenc hely 2. rész

 • Nekem valahogy a Tanaris jött át

  Reply
 • Ashenvale – Zoram Stand. Még vaníliában első karim nelf dudu volt. S haverommal (szintén nelf) kötelességünknek éreztük megvédeni hordásoktól a területet. Ezért leparkoltunk a romok között, s mikor mentek instázni elkaptuk őket. A legjobb az azonban, mikor menekültünk, fel a hegyekbe, leültünk a bokorba s shadowmeld 😀 Egyszer nem találtak meg, még a nagyobbak se, hiszen nem is igen jutottak fel. Mi ismertük hogy kell ugrálni a köveken 😀 Emellett egy kellemes játékom is volt ott egy nelf papnővel (:

  Azsharat szintén szeretem az őszi színek miatt.

  Reply
 • Nekem a kedvencem a régi Thousand Needles és Tanaris volt 🙂

  Reply
 • Nekem egyértelműen Winterspring. Teljesen magával ragadott az a terület és az aláfestő zenéje is zseniális szerintem 🙂

  Reply
 • Sholazar Basin. Az aláfestő zenéje szép, ott vannak a pillérek, meg persze a kedves Oracle-k. 🙂

  Reply
 • Barrens, szeretem mert nyugodt a cata után meg háburús rész ami megint csak remekül lett megcsinálva. De a favorit az Hyjal remek hely remek történet és remek szinek, elsőnek lágy támadják a nagy fát majd utána jön a pusztulás rész és a szürke föld ahol kultisták ogrék, végül a tüz ellen kell harcolni és leverni ragnarost:D

  Reply
 • Nekem egyértelműen Winterspring. Felüdülés volt végre a sok erdő, és sivatag után. A zóna zenéjét is nagyon eltaláltak. A környezet és a zene, valahogy magányossá és sejtelmessé tette a kalandozót, ha erre járt egyedül, és küldizgetett. Nekem ez jött át, és ezért is tetszik. A másik hely Tanaris, bár meghazudtolom magam, inkább a goblinos küldetések, és a kedvenc instám Zul Farak miatt tetszik.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .