CikkekEgyébHét kérdése

A hét kérdése – Kedvenc hely 4. rész

Na, a kedvenc helyekről szóló kérdések a végéhez érkeznek, már csak egy terület van, amit be kell járni. Ez a hely pedig az egykori Draenor bolygó maradványa, a Külső Földek (Outland), ahol elég sok baljóslatú hely volt. A kérdés továbbra sem pusztán a kinézetre vonatkozik, hanem amelyik a legjobban megragadott hangulata, története, zenéje, lakói,… miatt.


Melyik a kedvenc helyed a Külső Földeken, vagyis Outlanden?


ZangarmarshA terület kékes beütése, titokzatos, rejtélyes, mocsaras hangulata engem mindig magával ragadott, imádtam arra járni. Olyan egzotikusnak és különlegesnek hatott Azeroth világa után, sok furcsa növényével és élővilágával.

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

8 thoughts on “A hét kérdése – Kedvenc hely 4. rész

 • Természetesen Nagrand

  Reply
 • /pesta/

  Nekem legjobban Netherstorm keleti fele tetszik, ahol a blood elfek bázisokat építettek a saját stílusukban 😀

  Reply
 • Nagrandra szavazok! Magával ragadó a vidék, a fölötte lebegő földdarabok, a vízesések…

  Reply
 • Hellfire Peninsula, ott a lgejobb harcolni orkok mindenütt!

  Reply
 • Nagrand a legszebb terület ,ha tehetném odaköltöznék…

  Reply
 • Hellfire anno megszerettette velem a BC-t.. még 10 napossal játszottunk ott a haverokkal.. mind megvettük utána, pedig előtte abbahagytuk a wowot, mert még úgy voltunk vele, hogy a vanilla volt az isten.. hát a Dark Portalon át kellni és tucatjával vágni a démonokat és a felorkokat isteni volt. Egy élmény. Nekem ezért Hellfire Penninsula.. (jah meg a duelezgetés Thrallmarban N1) 😉

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .