CikkekHét kérdése

A hét kérdése – Kedvenc hely 5. rész

Na, most már eltelt pár hónap a MoP megjelenése óta, 1 hónapja már én is játszhatom vele, így térjünk vissza az egyik legmegszokottabb és kommerszebb kérdéshez, ami létezhet:

Melyik a kedvenc helyed Pandarián?

Összességében szerintem nagyon jó kis kontinens lett Pandaria, érdekes és szép helyekkel, sajátosságokkal. Számomra a legkedvesebb, amit nagyon szeretek, az az Arborétum Jade Forestből. A gyönyörű rózsaszínű cseresznyefák, a cloud serpentek, az ottani hangulat az, ami a legjobban megfogott. Egyébként is a Jade Forest a legsokszínűbb hely (szerintem ezen dolgozhattak a legtöbbet, ami nem feltétlenül jó), de az Order of the Cloud Serpent otthona lett a legnyugodtabb és a legszebb.

Szerintetek?

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .