A hét kérdése – Kedvenc hely 5. rész

Na, most már eltelt pár hónap a MoP megjelenése óta, 1 hónapja már én is játszhatom vele, így térjünk vissza az egyik legmegszokottabb és kommerszebb kérdéshez, ami létezhet:

Melyik a kedvenc helyed Pandarián?

Összességében szerintem nagyon jó kis kontinens lett Pandaria, érdekes és szép helyekkel, sajátosságokkal. Számomra a legkedvesebb, amit nagyon szeretek, az az Arborétum Jade Forestből. A gyönyörű rózsaszínű cseresznyefák, a cloud serpentek, az ottani hangulat az, ami a legjobban megfogott. Egyébként is a Jade Forest a legsokszínűbb hely (szerintem ezen dolgozhattak a legtöbbet, ami nem feltétlenül jó), de az Order of the Cloud Serpent otthona lett a legnyugodtabb és a legszebb.

Szerintetek?

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .