Warcraft krónikák új fordításban

A Warcraft Krónikák a Blizzard által kiadott hivatalos Warcraft történelmi összefoglalójának új fordítása, amelyet egyik olvasónk, dr. ZacC készített el.

A Warcraft Krónikák a Warcraft történelmét foglalja össze röviden a kezdetektől a World of Warcraft megjelenéséig. A továbbiakban a Letölhető történetek között találhatjátok meg.

A krónikákat itt tudjátok letölteni és elolvasni.

Figyelem! A történetet itt-ott már módosította a Blizzard, illetve dr. ZacC a névmagyarítások híve, így minden nevet lefordított. A könnyebb olvashatóság érdekében a dokumentum végén egy szótárt is találhattok.

Jó olvasást mindenkinek!

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .