Lore LeckékVideók

Lorecast – Új havi rovat a Wow-Hungary oldallal együttműködve!

Mostanában lehet, hogy úgy tűnt, hanyagoltam az oldalt, de rengeteg egyéb elfoglaltságom volt. Nemrég két karazhani túrát is megtartottam, amelyekből összefoglaló videó készül folyamatosan, de lassú és aprólékos munka (nem vagyok profi), ezenkívül a háttérben egy új rovatot igyekeztünk életre kelteni.

Bár nem vállaltam szerkesztőségi posztot a megújult Wow-Hungary oldalban, mindannyian tudjátok, hogy szoros a kapcsolat közöttünk, az oldal wowblogján indult el wow lore-os „pályafutásom”, illetve a jelenlegi szerkesztőségi tagokat is ismerem (neten keresztül). Így jött az ötlet, hogy valamilyen közös projektet is létrehozhatnánk, egyesítve az erőforrásainkat.

felirat10Ebből született meg ez a mostani podcast, ami remélhetőleg havi rendszerességgel fog jelentkezni, és amiben Ramboval, a Wow-Hungary oldal jelenlegi lore-szakértőjével közösen tárgyaljuk meg a játékban történt eseményeket, illetve alkalmanként közösen igyekszünk jövőbe látni a történet folytatását illetően. Ezek kötetlen beszélgetések, elmélkedések lesznek, és igyekszünk a lore-ban nem annyira jártas játékosok számára is érdekesek maradni. Ebben nagy segítségünkre volt Norton, aki igazából összehozott minket Ramboval, és aki volt olyan kedves, hogy elvállalt egyfajta moderátor szerepet a beszélgetésben, az egyszeri, lore-ban kevésbé otthonosan mozgó játékos típusát megtestesítve.

Az első beszélgetés témája persze mi más lehetett volna, mint a hamarosan megjelenő 6.2-es patch és az esetleges további patchek története, illetve egy kicsit ábrándoztunk arról is, hogy ki milyen kiegészítőnek örülne.

A felvételt én magam vágtam meg, szóval az esetleges hanghibákért engem lehet hibáztatni! (egyébként muszáj volt, Norton állandóan nagyszerű könyvét, a Book of Goldot akarta reklámozni 😀 )

Remélem, tetszeni fog nektek a beszélgetés, amelyet egyébként én nyertem meg! 🙂 (abban, hogy ki mennyi időt beszélt, mindenképpen). Fogadjátok szeretettel, véleményeket, észrevételeket, akár témajavaslatokat szívesen várunk! 🙂

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

3 thoughts on “Lorecast – Új havi rovat a Wow-Hungary oldallal együttműködve!

  • Gratulálok. Szuper lett. Nem gondoltam volna, hogy az 50 perc ilyen hamar elmegy. Annyi irányba nyitottatok a lore várható alakulásáról, hogy még bőven tudtam volna hallgatni.

    Reply
  • Király lett! Pug raid közben hallgattam végig, nagyon megörültem neki, amikor megláttam face-n a postot. 😀

    Érdekes dolgokat hoztatok fel, nagyrészét már haverokkal tárgyaltuk, kíváncsi leszek mi lesz a vége a kiegnek! 🙂

    Keep going ! 😀

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .