CikkekEgyébSzolgálati közlemény

Együttműködésben a BlizzFeeddel

Miután napjainkban naponta több új oldal lát napvilágot a neten, szinte fel se kapjuk a fejünket, ha egy új oldal indulásáról olvasunk. MosBFsite_logo,t azonban egy olyan új oldalt szeretnék nektek bemutatni röviden, amelyre igenis érdemes lesz minden Wowval, vagy más Blizzard játékkal foglalkozó embernek megismerkednie.

Ez az új oldal a BlizzFeed, amely nem kisebb célkitűzéssel indul el, minthogy a magyar játékos közösséget összefogva és azt szolgálva beszámoljon a Blizzard játékaival (Warcraft, Starcraft, Diablo, Hearthstone és Heroes of the Storm) kapcsolatos hírról, videóról, programról és egyéb eseményről.

De kik ők és mi közük a Wowlore Fordításokhoz?

Nos, a BlizzFeed szerkesztő-gárdája egy sokak számára ismerős csapat: Nortont és tsait valószínűleg nem sok embernek kell bemutatnom. Miután fél éve ígéretet tettek az olvasóknak, hogy igyekeznek megújítani a Wow-Hungaryt, a mai nappal ennek az ígéretnek eleget is tesznek, igaz kicsit más formában.

A részletekbe nem mennék bele, hiszen minden háttér-megbeszélést még én sem ismerek, de a Wow-Hungary oldal tulajdonosával sajnos nem sikerült megegyezniük az oldal megújításában, így úgy döntöttek, hogy belevágnak egy teljesen új oldal létrehozásába. Az elmúlt 5 hónap számukra erről szólt, az utóbbi hetekben pedig ezért olvashattunk tőlük egyre kevesebb hírt, mivel gőzerővel dolgoztak ezen a vadonatúj oldalon, ahol igyekeznek majd a magyar közösség igényeit kielégíteni.

Szóval tessék felvenni a kedvencek közé a BlizzFeedet, ahol Norton, Rambo, Nessaj, Nuwiel és Bounty (és még más meglepetés) igyekeznek ellátni titeket olvasnivalóval kedvenc játékaitokat illetően. Rengeteg munkájuk van benne, és igyekeznek megfelelni nektek!

Bár én nem lettem a BlizzFeed szerkesztőségi tagja, a két oldal igyekszik szoros kapcsolatban állni egymással, hiszen a Lorecast révén – amelynek következő részét a napokban tesszük elérhetővé – közös projektünk is van! Emellett előfordulhat, hogy vendégíróként néha magam is tiszteletemet teszem a Blizzfeeden!

Szóval nektek jó olvasást és böngészést kívánok, a fiúknak pedig az elsők között szeretnék gratulálni az új oldalhoz! Reméljük, hogy ezzel új fejezet nyílik a magyar WoW közösség életében is! 🙂

U.i.: Lájkoljátok őket a Facebookon is!

U.i: 2.: Amúgy virtuális belépőjegyeket lehet nyerni náluk a Blizzconra! (ha egyébként nem néztétek volna meg az oldalt! 🙂 )

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .