LorecastVideókWoW:Legion

Lore-Cast 6. adás – Ami a BlizzConon elhangzott… (és ami nem)

Ismét csak összeültünk Ramboval és a szokatlanul csendes Nortonnal, hogy átbeszéljük mindazt, ami a BlizzConon elhangzott, és természetesen saját véleményünket most sem hallgattuk el a különböző témák kapcsán.

Az adás első felében szóba került a WoW: Legion cinematicja, hogy melyikünknek tetszett Varian és miért, mit szűrhetünk le a videóból. Aztán szóba kerültek az artifact fegyverek, hogy milyen következtetéseket lehet levonni belőlük, melyikünk melyik fegyvert várja a legjobban és miért, melyik fegyvereket tartjuk a legepicusabbaknak. Végül természetesen nem maradhatott ki a Warcraft film trailere is, amelynek kapcsán arról is beszélgettünk, hogy szerintünk mi lesz a film zárójelenete.

Az eddigi leghosszabb (több mint 70 perc) és legpörgősebb beszélgetés felvételéhez egyébként áldozatot is hoztunk: mivel Rambo kiáltását kivágtuk a végleges anyagból (elég erőteljes sípolásra lett volna szükség), így a felvételből talán nem derül ki, de a Norvégia-Magyarország focimeccs izgalmait és történelmi pillanatait hagytuk ott csütörtökön, hogy nektek ezt az adást felvehessük.

A következő alkalomhoz pedig elöljáróban annyit mondanánk, hogy az összeesküvés-elméleteket fogjuk folytatni, illetve lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni nekünk, amire igyekszünk teljeskörűen válaszolni. A kérdéseket Nortonnak írjátok meg, hogy minket teljes meglepetésként érjenek, részleteket pedig a Blizzfeeden olvashattok.

És akkor ennyi szövegelés után, íme a videó. Amennyiben tetszett, illetve észrevételetek van, ne fogjátok vissza magatokat, a lore-mestereket lájkokkal lehet igazán etetni! 🙂

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .