Lore LeckékNépek történelmeVideókWoW: Dragonflight

Lore Leckék – A Djaradinok

Egy régi sorozat új köntösben, remélhetőleg több részen keresztül…

A Lore Leckék legújabb epizódjában a Dragonflight kiegészítő egyik új népét, a djaradinokat mutatom be, már amennyit tudunk róluk és kicsit spekulálunk is rajtuk. A történetüket elsősorban a vak Tarjin (Tarjin the Blind) meséin keresztül ismerhetjük meg, amely lehet hogy sok kitalációt is tartalmaz, de akár sok igazság is lehet benne.

Vajon mitől folyik az ereikben láva és kikkel állhatnak szövetségben? Hogyan szerveződik a társadalmuk és miért éppen sárkányokra vadásznak? Mindez kiderül egy podcast formájában 🙂

A podcast itt hallgatható meg:

Ha pedig Soundcloud helyett Youtube-on néznétek, itt található az adás:

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .