EgyébSzolgálati közlemény

Fontossági sorrend

Sokat gondolkoztam azon, hogy írjam-e meg ezt a posztot, vagy sem, de úgy döntöttem, hogy veletek szemben, kedves olvasóim, úgy tisztességes, ha elmondom, hogy miért van ilyen kevés poszt, illetve milyen jövője van a blognak.

Ez a blog mindig kedvteltetés, igazi hobbi volt számomra, amit lelkesen és szívből csináltam, arról írtam, amiről kedvem volt, akkor, amikor kedvem volt. A munkahelyem eddig megengedte, hogy akár a munkaidőm egy részét is rááldozzam erre.

Ahogy azonban azt már talán már írtam, májustól új beosztásba kerültem, ami már saját felelősséggel jár, saját ügyeim vannak, nemcsak az, amit mások rám passzolnak. Ebbe bele kellett rázódnom, és ez rengeteg időmbe került. Mostanra sikerült kicsit ledolgoznom azt, amit az elődöm itt hagyott, és jutok egy kis lélegzetvételhez munka közben is. Meg persze jön a nyár, így talán kevesebb ügy is érkezik hozzánk, kevesebb lesz az intéznivaló.

Mindezek ellenére nem tudom azt mondani, hogy mostantól több időm lesz a blogra. A fontossági sorrendem egy kicsit átalakult.

Félre ne értsetek: nem arról van szó, hogy már nem szeretem a Wow-ot. Szeretni szeretem, csak sajnos nincsen időm ezzel foglalkozni, és április óta nem is játszom vele és nem valószínű, hogy a közeljövőben játszanék. Sajnos most már a Wowwal kapcsolatos anyagok, cikkek olvasására sincs energiám, bár ez talán visszatér, de hogy fogok-e a jövőben rendszeresen fordítani, ezt nehéz megmondanom. Valószínűleg a következő félévben még fogtok tőlem olvasni írásokat, esetleg lesz időszak, amikor többet is. Utána viszont pihenőre megyek, már ami a Wowot és a blogot illeti.

Ugyanis életem legnagyobb kalandja előtt állok: ha a Jóisten is úgy akarja, év végén egy icipici baba édesanyja leszek 🙂

Hogy ez hogyan fogja a blog sorsát érinteni, egyelőre nem tudom. Tervezni nem szeretnék semmit, ígérni főleg nem. Az oldalt biztosan nem zárom be, hiszen lehet, hogy jópár hónap elteltével, de esetleg jut arra időm, és kedvem is lesz rá, hogy ismét a Warcraft világában elmerüljek.

Korábbi ajánlatom is továbbra is fennáll: aki szívesen fordítana bármilyen jellegű Warcraft anyagot, és nem tud helyet, ahol közzétehetné, akkor az írjon nekem bátran, az oldal szabad minden fordító előtt! :)))

Úgyhogy ez a blog véletlenül sem a búcsú írása, csupán tájékoztató jelleggel íródott! 🙂

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

5 thoughts on “Fontossági sorrend

 • A legjobb wow lore oldal magyar nyelven, de a fontossági sorrend az respect és gratula 🙂 Esetleg arra nem gondoltál, hogy közösségiessítsed a fordítást és mondjuk Te leginkább a lektorálást csinálnád? Nem tudom lenne-e rá jelentkező, de hátha

  Reply
 • Gratulálok a babához, és a fontossági sorrend ésszerű felállítása miatt érthető, ha háttérbe szorul a blog 🙂

  Wolvie

  Reply
 • Köszi szépen!
  Én örülnék legjobban, ha többen is fordítanánk, de elég időigényes meló, és eddig nem nagy volt a lelkesedés iránta 🙁
  Ha van esetleg ötleted, hogy hogyan lehetne még ezt hirdetni és ajánlani, meg rávenni az embereket, akkor nyugodtan írd meg, mert nyitott vagyok minden ötletre! 🙂

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .