CikkekEgyébSzolgálati közlemény

Nyereményjáték – Az 1. forduló

Elérkeztünk a nyereményjáték 1. fordulójához! (Aki véletlenül nem olvasott a nyereményjátékról és annak nyereményéről, az előbb ide látogasson el). Az eheti forduló során 10 kérdésre kell válaszolnotok, amik között könnyebbek és nehezebbek egyaránt lesznek. Az eheti forduló kérdései az Alliance-hoz és az Alliance népeihez kapcsolódik, jövő héten a Horde és a Horde népei lesznek terítéken, aztán pedig a 3. fordulóban jöhet mindenki, aki nem Alliance és Horde!

Új fejlemény, hogy minden forduló végén lesz egy bónusz, 11. kérdés is, amely a tesztalanyok szerint az „extrém nehéz” kategóriába tartozik (főleg, ha nem tudod a választ). Erre nem lesz kötelező válaszolni, mert ez egy külön verseny lesz. Akik a 3 forduló 3 bónusz kérdésére helyesen válaszolnak, azok közül szintén – bónuszként – 1 további könyvet fogok kisorsolni nyereményként! Így összesen 3 hét múlva 4 db Azerothi Históriák fog gazdára találni! 🙂

Ahogy azt már a tájékoztatóban is írtam, a kérdésekre a válaszokat SZOMBAT, vagyis március 28. 24.00 óráig lehet elküldeni a wowloreforditasok(kukac)gmail(pont)com email-címre.

Talán nem szükséges külön leírnom, de kérek mindenkit, hogy tartózkodjon attól, hogy kommentben leírja a választ, ez ugyanis automatikus kizárást von maga után. Amennyiben kérdésed van, vagy valamelyik kérdés szerinted félreérthető, és nem tudod megkérdezni anélkül, hogy konkrétan leírnád a választ, akkor kérlek, hogy inkább emailben jelezd ezt nekem.

A hosszas bevezető után íme a kérdések:

1. Ki a Wildhammer törpök képviselője a Council of the Three Hammersben?

2. Hogy hívták Jarod Shadowsong feleségét?

3. Ki az a mágus, aki worgeneket idézett meg Genn Greymane kérésére?

4. Ki volt a Kirin Tor vezetője Rhonin előtt?

5. Ki volt az Alliance seregeinek parancsnoka a Második Háború során?

6. Az emberek Titán eredetű néptől, vagy Azeroth őslakosaitól származnak?

7. Ki Garona Halforcen nagybátyja?

8. Hol támadták meg Variant és Anduint a Twilight’s Hammer orgyilkosai?

9. Ki az első gnóm, akiről a feljegyzések alapján tudomásunk van?

10. Ki az a sin’dorei, aki személy szerint nem tartozik a Hordához, hanem az Alliance oldalán harcol? (de nem tartozik az Alliance-hoz sem)

Bónusz kérdés:

+1: Melyik az a fegyver, és most jelenleg ki a tulajdonosa, amely egy régi Alliance család birtokában volt, majd egy kis időre jogszerűen egy Hordás vezetőhöz is került?

Remélem, senkit nem rettentenek el a kérdések, egy kis keresgéléssel mindegyikre meg lehet találni a választ, magyarul is. A keresgélés közben meg legalább utána olvashattok a Warcraft történelmének!

Jó játékot kívánok mindenkinek! 🙂

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

7 thoughts on “Nyereményjáték – Az 1. forduló

 • Megfejtések elküldve 😀
  Elég elgondolkodtató kérdések voltak 😛
  Tetszett 🙂

  Reply
 • Fogunk arról tudni, hogyha már megérkezett az első3 jó megfejtés és már nem érdemes elküldeni? vagy szombatig akármenyni emailt fogadsz?:D ( csak aggódok, nehogy beteljen a fiókod tudod)

  Reply
  • +kérdés, az 5. nél „csak” az Alliancerra gondolunk, vagy a Loraeroni Alliance-ra is? (mert ha arra is, akkor nemlehet rá válaszolni)

   Reply
   • Nem az első három jó megfejtést díjazom, hanem, ha több lesz, akkor azok közül sorsolok.
    Jelenleg egyébként 1 db tökéletesen helyes, mind a 10+1 kérdésre jól válaszoló levél érkezett. És azért nem érkezett annyi, hogy ellepjék a postafiókomat (de köszönöm, hogy aggódsz értem :))

    Az 5. kérdésnél természetesen a Lordaeroni Alliance-ra gondolok, hiszen akkor az volt az Alliance 🙂

    Reply
 • Szia! Két kérdésem lenne! 🙂
  1.) A 4. kérdésre 2 személyt is találtam. Hogy döntsem el melyik a jó? 🙂
  2.) A bonus kérdés meg elég nehéz, annyi kérdésem lenne róla, hogy az a valaki , akihez odakerült ez a fegyver, már akkor a Horda tagja volt-e, vagy csak később lett az? 🙂

  Reply
  • Szia!
   1. Mind2 személyt elfogadom, hétfőn majd megírom miért.
   2. Sajnos ezt az infót nem adhatom meg, mert akkor a korábban már válaszolók hátrányt szenvednének 🙁 (és igen, ezért bónusz kérdés, hogy nehéz legyen 😀 ) Ha indokolható az a fegyver is, amit írsz és én nem arra gondoltam, attól még elfogadom 🙂

   Reply
   • Köszöntem lassan megy a levelem! 😀

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .