CikkekEgyébSzolgálati közlemény

Nyereményjáték a Wowlore fordításokon!

Remélem, hogy sokan szerettek játszani, és főleg, lore-ral kapcsolatos kívzjátékot játszani! Bár az elmúlt években is előfordult, hogy szerveztem kisebb játékokat, ezek mind tét nélküliek voltak, kizárólag a dicsőség és saját magunk tesztelése volt a cél.

Ezúttal azonban más lesz a helyzet!

Hogy miért?

Mert ez alkalommal VALÓDI nyereményért játszhattok a Wowlore fordításokkal!

És hogy mi ez a nyeremény?

Egy könyv, vagyis ebook, méghozzá az Azerothi Históriák!borito

Hogy miről szól ez a könyv?

Ez a könyv a korábbi Azerothi Históriáim összegyűjtött és szerkesztett változata, egészen a Cataclysm végéig. Bár a történetek megtalálhatók a Wow Hungary oldalon is, itt most különböző fejezetekre bontva, a helyesírási és szerkesztési hibákat (remélhetőleg) kijavítva lehet olvasni ezeket az írásokat. A könyv maga több mint 300 oldalas lett (és a MoP, illetve a WoD történetei még ki is maradtak).

De hogy exkluzív tartalom is legyen benne, 3 VADONATÚJ történet is található a könyvben: Pamela balladája, Uldum kapuin túl és Az elveszett diplomata. Ezek a történetek eddig még sehol nem jelentek meg.

A nyereményjáték menete:

A jövő héttől kezdve 3 héten át, minden hétfőn teszem közzé itt, az oldalon az azon a héten esedékes kérdéseket. Minden héten a válaszokat SZOMBAT este 24.00 óráig várom a wowloreforditasok@gmail.com címre.

A következő hétfőn az aktuális kérdéssorral együtt közzéteszem az előző heti kérdések válaszait is, illetve az aktuális állást.

A játék első 3 helyezettje részesül majd az ajándék könyvben. Amennyiben 3-nál többen fognak minden kérdésre helyes választ adni, közülük sorsolás dönti el, hogy ki kapja meg a nyereményt).

A kérdések a Warcraft lore-jával lesznek kapcsolatosak, és csak olyanok lesznek, amelyekre magyar nyelven is meg lehet találni a választ, hogy az angolul tudók ne legyenek extra előnyben. Érdemes lesz utána böngészni a kérdéseknek, mert nem mindegyikre fogja Google barátunk kidobni a választ! 🙂

Akkor jó felkészülést, és jövő hétfőn kezdjük is az első kérdéssorral!

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

6 thoughts on “Nyereményjáték a Wowlore fordításokon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .