Lore-cast 2. adás – Történetmesélés vs. játékélmény

Ahogy ígértük, az első rész után nem egészen 1 hónappal máris elkészült a Lore-cast 2. adása, a Wowlore Fordítások és a Wow-Hungary közös beszélgetős podcastje, amelyben Ramboval és Nortonnal együtt beszélünk a World of Warcraft játékról a lore szemszögéből. A mostani adás fő témája a történetmesélés és a játékélmény esetleges ellentétje volt.

A podcastben szóba kerülnek a fejlődés során található időugrások és következetlenségek, az, hogy a játék felgyorsulása vajon hasznos volt-e a lore szempontjából, vajon MMORPG-e a WoW, illetve, hogy mivel lehetne a játékosokat rávenni arra, hogy jobban érdekelje őket a játék története.

A podcast utolsó részében aztán a 6.2 patch végén megjelenő, Archimonde legyőzése után játszódó videóról is beszélgetünk. Bónuszként pedig a legvégén pár kulisszatitkot is megosztunk veletek a felvétel készítésével kapcsolatban!

Hallgassátok sok szeretettel!

U.i.: Kommentben megírhatjátok, hogy ti milyen témákról hallgatnátok minket szívesen (nekünk is vannak ötleteink, de azt szeretnénk, ha nektek is tetszenének a felvetett témák)

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

2 thoughts on “Lore-cast 2. adás – Történetmesélés vs. játékélmény

 • 2015-06-28 at 3:41 du.
  Permalink

  Gratula újra. Remek lett. Csak így tovább. Témaötletnek esetleg: Mik azok a dolgok (akár bejelentett, de nem megvalósult, akár csak pletyka szinten felröppent ötletek) amiket szívesen látnátok, láttatok volna a játékban (Abyssal Maw, Azjol-Nerub, Emerald Dream, Wintersgrasp repülő harc, stb.), illetve szerintetek ezek miért nem kerültek be végül?

  Reply
  • 2015-06-28 at 6:02 du.
   Permalink

   Köszi 🙂 A témafelvetés érdekesnek tűnik, lehet, hogy lesz egyszer belőle valami 🙂

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

You have to agree to the comment policy.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .