EgyébSzolgálati közlemény

Felhívás Lore publikálásra (videó, cikk, fanfiction)

Az elmúlt időszakban több olvasó is megkeresett azzal, hogy véleményezzem a lore-ról készült írását, történetét, illetve videóját, mondjam el véleményemet, segítsem a munkáját. Én ennek igyekeztem mindig eleget is tenni (elnézést attól, akinek még nem válaszoltam, nem felejtettem el őket sem), de azonkívül, hogy én adok 1-2 jótanácsot, amely az én véleményem szerint segítheti a munkájukat, másban nem igazán tudtam segítséget nyújtani. Pedig láttam jó ötleteket, jó megvalósításokat, amelyeket érdemes talán többeknek is felfedezni. Ezért úgy döntöttem, hogy a lehetőségeimhez képest az egyéni vélemény-adáson kívül a következőt tudom megtenni: publikálási lehetőséget nyújtani az oldalamon keresztül, amelyen keresztül talán több emberhez is eljutnak ezek az írások és videók, illetve több helyről is véleményt kaphatnak munkájukról.

Összefoglalva: aki kedvet érez magában, vagy eddig is kedvet érzett magában, hogy Warcraft lore-ral foglalkozó cikkeket vagy fanfictionöket írjon, illetve videókat készítsen, az küldje be nekem, és én megjelentetem itt az oldalon, sőt, az olvasók szavazhatnak is, hogy melyik tetszik nekik legjobban és kommentelhetik is!

Nem kell új írást, vagy videót készíteni, ha már van egy elkészült írásod, vagy már van fent youtube-on elkészült videód, de szeretnéd, ha még több ember megismerné, akkor küldd el a linkjét, vagy újonnan elkészült írásodat, videódat a wowloreforditasok(kukac)gmail(pont)com emailcímre 2016. április 30. napjáig. Pár szavas bemutatkozást is írjatok hozzá, hogy egy kicsit megismerhessünk titeket! (ez persze nem kötelező)

Én ezeket a beküldött írásokat és videókat itt a blogon közzé fogom tenni, Facebookon fogom reklámozni, így talán több emberhez is eljuttok! Emellett még itt az olvasóktól is kaphattok visszajelzéseket, észrevételeket munkáitokkal kapcsolatban, amelyek által tovább fejlődhettek.

Az egyetlen kikötésem annyi, hogy amennyiben már valahol megjelent írást vagy videót küldötök be, akkor az eredeti írásba vagy videóba írjátok bele, hogy a wowloreforditasok.hu Lore-publikálók bemutatkozásában részt vesztek.

Én arra biztatok mindenkit, hogy bátran jelentkezzen, vesztenivalója ezzel senkinek nincs!

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .