LorecastVideók

Élő Lore-Cast – Alliance vs. Horde – VIDEÓK!

Igaz, hogy január vége nem most volt, de nézzétek el nekem, hogy most jutok el odáig, hogy megszerkesztettem a videókat és egy rövid élménybeszámolót is írnék.

Először is, köszönjük mindenkinek, aki eljött vagy személyesen, vagy TS-en keresztül meghallgatott minket. A BarCraft galériája tele volt – még olyanok is voltak, akik nem is hozzánk jöttek, de feltévedtek és ottmaradtak -, és szerintem a hely illett ehhez a találkozóhoz, mert el lehetett férni, illetve a vetítést is meg tudtuk oldani. Bevallom, nem gondoltam, hogy a hétköznap ekkora probléma lesz – nálunk rengeteg program hétköznap este van -, de mindenkinek kérem a megértését, mert én csak hétköznap tudtam Pesten lenni és gondoltam, ha már fent vagyok, akkor ne hagyjuk ki ezt az alkalmat.

Nagyon jól éreztem magam aznap este (remélem ti is és Ramboék is), jó volt végre személyesen is találkozni jópár emberrel és arcokat társítani ahhoz a nevekhez, akikkel már évek óta online kapcsolatban vagyok 🙂 Örültem, hogy oda mertetek jönni hozzánk, hogy kérdeztetek, hogy elmondtátok saját véleményeteket. És most már akik ott voltatok, ti is tudtok arcokat párosítani a nevekhez, hangokhoz! 🙂

Természetesen nagyon sokat tanultunk is az estéből, éppen ezért, ha még lesz hasonló találkozó, akkor reméljük a BlizzFeeddel együtt, hogy az még jobb lesz! 🙂

Akkor most pedig itt van a két videó, amin meghallgathatjátok Ramboval közös előadásunkat az Alliance vs. Horda témáról, hozzá pedig azokat a képeket, amelyeket ott is kivetítettünk! A közbeszólalók főleg Nuwiel és Nessaj volt, a háttérzaj pedig a BarCraft volt, akiknek köszönjük itt is a lehetőséget, hogy náluk tarthattuk meg az I. BlizzFeed találkozót és élő Lore-Castet!

Az első videón az Alliance és a Horda létrejöttétől, az Első Háborútól egészen a WoW kezdetéig terjedő történetet hallgathatjátok meg:

A második videóban pedig a WoW kezdetétől a WoD végéig hallgathatjátok a történetet, sőt, Rambo még külön spoilereket is hozott a Legion alphájából! 🙂

FavoriteLoadingAdd hozzá kedvenceidhez

Gitta

Gitta vagyok, a WoWLore Fordítások blog írója és gazdája. 2008 óta játszok a WoW-val kisebb-nagyobb megszakításokkal (mostanában inkább nagyobbakkal). 2010 nyara óta fordítok lore témájú írásokat magyar nyelvre. 2011. januárjában indítottam el saját blogomat, a WoWLore Fordításokat, mely mára a legnagyobb magyar nyelvű lore-ral foglalkozó oldal. 2015-ben írásaim egy részéből gyűjteményt hoztam létre Azerothi Históriák néven, mely 2016. decemberében nyomtatott formában is megjelent (jelenleg csak elektronikusan elérhető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .